Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Október 19. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Whitney Houston botrányosan viselkedett

Whitney Houston botrányosan viselkedett

Az amerikai énekesnő többszöri alkohol- és drogelvonó kezelés után sem tudott visszatérni a show világába. Mivel a színpadon már nem viselkedhet dívaként, a levegőben még megteszi. Botrányt rendezett egy repülőgépen.

Az egykori sztár a minap óriási feltűnést keltett a Delta Airlines egyik járatán. Ellentmondás nem tűrő hangon közölte a légi utas kísérővel, ő bizony nem csatolja be a biztonsági övét. A szemtanúk szerint, akik értetlenkedve figyelték a jelenetet, az idősödő Whitney úgy viselkedett, mint egy hisztis kislány. Remegő kézzel üvöltözött, csaknem tettleg is bántalmazta az őt figyelmeztető utast.

A jelenet olyan kínossá vált, hogy a többi utasnak, sőt még a pilótának is közbe kellett lépnie, hogy fel tudjon szállni a gép. Csak akkor hagyta abba a patáliát, amikor rendőrökkel akarták leszállítatni a fedélzetről. Harminc perc késés után végül megkegyelmezett az utaskísérőnek, és az bekattinthatta a biztonsági öv csatját. Aztán rendelt egy Campari szódát, hogy lehiggadjon. Lehet, hogy nem sikerült tökéletesen az elvonókúra?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára