Városlista
2022. július 2, szombat - Ottó

Hírek

2017. Február 20. 12:56, hétfő | Sport
Forrás: mti

Wolff és Lauda 2020-ig marad a Mercedes Forma-1-es csapatánál

Wolff és Lauda 2020-ig marad a Mercedes Forma-1-es csapatánál

A Forma-1-es Mercedes-csapat 2020-ig meghosszabbította Toto Wolff csapatfőnök és az istálló - ügyvezetői jogkörrel egyébként nem rendelkező - elnökeként is dolgozó Niki Lauda szerződését.

A világbajnok csapat hétfőn jelentette be a két osztrák szakember kontraktusának megújítását.

"A sikerekben kulcsfontosságú szerepet játszott Toto vállalkozói készségének és Niki tapasztalatának kombinációja. A megújított szerződésük további négy évre biztosítja a rendkívül fontos folytonosságot" - hangsúlyozta Dieter Zetsche, aki a csapat többségi tulajdonosának, a Daimler AG-nak az elnöke.

A Mercedes sorozatban három évben megnyerte a konstruktőri és egyéni világbajnoki címet is.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 01. 09:41, péntek | Sport

Ezüstérem a Fuglaui rallycross katlanban

Karalyos Marci az elmúlt hétvégén újra felöltötte a versenyoverálját, és nyolc kategóriatársával rajthoz állt a Fuglauban megrendezett Magyar Rallycross OB és Osztrák OB futamán.

2022. Június 30. 10:21, csütörtök | Sport

Megint pech!

Ismét nem volt szerencsés versenyünk a Rallyecross OB fuglaui fordulójában, mivel Benyó Máté Ford Supercarja olyan módon sérült az elődöntőben, hogy a döntőben nem tudott érdemben részt venni.

2022. Június 29. 20:08, szerda | Sport

Egy dobogó szépíti meg a Korda Racing ausztriai versenyhétvégéjét

Ahogy Pécsett, úgy az elmúlt hétvégén folytatódó 2022-es Magyar Rallycross Országos Bajnokságon, az osztrák Fuglauban sem fogadta kegyeibe a sors a Korda Racing csapatát.

2022. Június 29. 07:43, szerda | Sport

Negyedszer is második!

Úgy látszik idén ez jut a Vincze Ferenc-Németh Gergely párosnak a Skoda Fabia R5-el a az ORB-ben, hiszen minden eddigi versenyen a második helyen értek célba.