Városlista
2021. december 2, csütörtök - Melinda

Képek | Közélet

A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban.

2019-03-26 15:40:41

A tavalyi szanyi hagyományos családi nap főzőversenyére a Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes csapata is benevezett. A sikeres helyezés díjazásaként a néptáncosokat Gyopáros Alpár úr a körzet országgyűlési képviselője meghívta egy országházi látogatásra, melynek a napokban tettek eleget
az együttes tagjai. A nagy élményt jelentő látogatás után pedig a hazafelé vezető út közben megtekintették Tatabányán a Turulmadár emlékművet is.

A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban.
A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban. A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban. A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban. A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban. A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban. A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban. A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban. A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban. A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban. A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban. A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban. A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban. A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban. A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban. A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban. A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban. A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban. A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban. A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban. A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban. A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban. A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban. A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban. A Szanyi Bokréta Hagyományőrző Néptánc Együttes látogatása az Országházban.