Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Képek | Sport

Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén

2018-07-16 10:05:33

A Szany SE. labdarúgó pályája Hunter automata öntözőrendszerrel került ellátásra.

A fő és a gerincvezeték is egyaránt 30 cm-es mélységben került lefektetésre.
Hét szelepdoboz került a szelepaknákba elhelyezésre a 7 db Hunter PGV-151 1 ½”
mágnesszelep és 7 db 1 1/2” csap kézi elzárásához.
A mágnesszelepek a vezérlő automata által kibocsájtott 24V-on keresztül nyitnak, majd zárnak a beprogramozásnak megfelelően.
7 db öntözési zóna került kialakításra, ahol az öntözés zónánként 3 db műanyag rotoros szórófejjel történik. A pálya teljes felületének öntözése összesen 21 szórófejjel lehetséges.

A Hunter Rainclik esőérzékelőt gyors reagálás jellemzi. Amint elkezd esni az eső, lekapcsolja az öntözést. Karbantartást nem igényel, szabadalmaztatott érzékelő mechanizmussal rendelkezik. Hosszú élettartamra tervezett erős polikarbonát ház és fém tartókonzol.

Hunter X-CORE kültéri 8 zónás vezérlő.
Könnyen programozható a forgatógombbal. A nagy forgatógombbal és a nyomógombokkal a programozás egy pillanat műve.
Az évszakhoz igazítás 0-150%-ig az előlapon állítható, az öntözést a változó időjárásnak megfelelően lehet módosítani.
3 egymástól független program létezik, mindegyik 4 indítási idővel.
A szünetmentes memória védelmet nyújt a hálózati ingadozás ellen, megőrzi a program adatait elem nélkül is.

A vezérlőrendszer lehetővé teszi, hogy a pályán elhelyezett öntözési zónák a labdarúgó pálya teljes felületét azonos mennyiségű vízzel öntözzék az adott évszaknak megfelelő szükséglet figyelembevételével.

Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén
Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén Automata öntözőrendszer a Szany SE. Sporttelepén