Városlista
2023. március 22, szerda - Beáta, Izolda, Lea

Képek | Sport

Hálaadás Szanyban a sporttelep társadalmi munkásainak

2016-10-08 12:44:35

A korábbiakban beszámoltunk arról, hogy mennyien segítettek társadalmi munkában a sporttelep
ülőhelyi székeinek elhelyezésében.
A sok munkát Szany Önkormányzata és a Szany SE. is értékelte és „hálaadásra” hívta meg a résztvevőket.
A sporttelep szanyi képekkel és relikviákkal díszített klubhelyiségében került sor a rendezvényre.
Varga Péter SE. elnök mindenkinek megköszönte a munkáját és ígéretet tett arra, hogy mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a sportolók jó eredményekkel hálálják meg az önzetlen segítséget nyújtó sportot szerető embereknek a munkáját.
Azt a rézangyalát!
Képzeljétek ezután Funtek János jegyző „Rézangyal” pálinkával, Varga Péter SE. elnök pedig „HP”-vel kínálta étkezés előtt a résztvevőket.
Az ízletes, Funtek László által főzött csülökpörkölhöz pedig mindenki a Gábor Büfé teljes kínálatából választhatott szomjának oltásához.
A meghívást mindenki jóleső érzéssel vette tudomásul, és az éhségének és szomjának oltása után így jókedvűen elevenítették fel a régmúlt szanyi sportemlékeit és természetesen valamennyien bíztak abban is, hogy a jókedvüket a Magyar válogatott eredménye tovább fokozza. Azóta már tudjuk, hogy ez a jó játék ellenére is hiú ábránd maradt. Pedig a győzelemmel lett volna teljes értékű ez a szép esete.

Tudósított: Tóth Imre

Hálaadás Szanyban a sporttelep társadalmi munkásainak
Hálaadás Szanyban a sporttelep társadalmi munkásainak Hálaadás Szanyban a sporttelep társadalmi munkásainak Hálaadás Szanyban a sporttelep társadalmi munkásainak Hálaadás Szanyban a sporttelep társadalmi munkásainak Hálaadás Szanyban a sporttelep társadalmi munkásainak Hálaadás Szanyban a sporttelep társadalmi munkásainak Hálaadás Szanyban a sporttelep társadalmi munkásainak Hálaadás Szanyban a sporttelep társadalmi munkásainak Hálaadás Szanyban a sporttelep társadalmi munkásainak Hálaadás Szanyban a sporttelep társadalmi munkásainak Hálaadás Szanyban a sporttelep társadalmi munkásainak Hálaadás Szanyban a sporttelep társadalmi munkásainak Hálaadás Szanyban a sporttelep társadalmi munkásainak Hálaadás Szanyban a sporttelep társadalmi munkásainak Hálaadás Szanyban a sporttelep társadalmi munkásainak Hálaadás Szanyban a sporttelep társadalmi munkásainak Hálaadás Szanyban a sporttelep társadalmi munkásainak Hálaadás Szanyban a sporttelep társadalmi munkásainak