Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Képek | Közélet

Iskolai farsang Szanyban.

2024-02-10 12:32:04

Pénteken délután rendezte meg Szanyban a Szent Anna Katolikus Általános Iskola és Óvoda tanulóinak a farsangját. A diákok és tanáraik ötletes, vicces jelmezbe, álarc mögé bújva ünnepeltek a hagyományoknak megfelelően, a helyi Művelődési Házban. Sokféle kreatív jelmez került bemutatásra osztályonként. A negyedik osztályos diákok és osztályfőnökük Ica néni volt a házi gazda, akik vidám, hangulatos tánccal indították el a mulatságot. Az első osztályosok Ági nénivel, illetve Böbe néni németes csapata is készült tánccal, énekkel. Mindenki meglepetésére a felső tagozatos tanárok a Hófehérke és a hét elgyötört osztályfőnök című mulatságos, vicces jelenetet adták elő nagy sikerrel. Zsűri tagok voltak Tóthné Molnár Bernadett főigazgató, Henczel Szabolcs püspöki biztos, Tóth Tibor igazgatóhelyettes, Varga Tamás lelkész, Nagy Katalin a szülői munkaközösség elnöke, Németh Viktória és Nagy Dorka a diákönkormányzat képviseletében. Nehéz dolguk volt rangsorolni. Az eredményhirdetés után a szülői munkaközösség a tombolahúzást levezénylelte, majd fergeteges hangulatú mulatság következett. A szülői munkaközösség választékos, ínycsiklandó finomságokat és általuk készített házi süteményeket, szendvicseket árult a büfében és a zeneszolgálatásról is a gondoskodott. A tombolajegyek és a büfé árusításából származó bevételt az iskola tanulóinak javára fordítják.
Ezúton is szeretném megköszönni minden közreműködőnek, aki a bál szervezésében, lebonyolításában részt vett és segített az est színvonalát emelve!

Tóthné Molnár Bernadett
főigazgató
Szent Anna Katolikus Általános Iskola és Óvoda

Iskolai farsang Szanyban.
Iskolai farsang Szanyban. Iskolai farsang Szanyban. Iskolai farsang Szanyban. Iskolai farsang Szanyban. Iskolai farsang Szanyban. Iskolai farsang Szanyban. Iskolai farsang Szanyban. Iskolai farsang Szanyban. Iskolai farsang Szanyban. Iskolai farsang Szanyban. Iskolai farsang Szanyban. Iskolai farsang Szanyban. Iskolai farsang Szanyban. Iskolai farsang Szanyban. Iskolai farsang Szanyban. Iskolai farsang Szanyban. Iskolai farsang Szanyban. Iskolai farsang Szanyban. Iskolai farsang Szanyban. Iskolai farsang Szanyban. Iskolai farsang Szanyban. Iskolai farsang Szanyban. Iskolai farsang Szanyban. Iskolai farsang Szanyban.