Városlista
2023. március 31, péntek - Árpád, Benjámin, Benő

Képek | Fesztivál

Könyvbemutató Szanyban

2018-12-13 20:06:17A szanyi önkormányzat és a Rábaközi Helytörténet-kutatók Társulata szervezésében könyvbemutatóra került sor Szanyban a házasságkötő teremben. Németh Gergely polgármester köszöntötte a megjelenteket, köztük a bemutatásra került könyv szerzőjét Nagy Istvánt, akinek gratulált a szép, fotókkal illusztrált könyvéhez, sok sikert kívánva az előtte lévő tervek megvalósításához is.
Szalay Balázs a társulat elnöke tájékoztatta a jelenlévőket, hogy a Rábaközi emlékművek egy kiadványsorozat, melynek a bemutatásra kerülő könyv már a második része, amit vélhetően további részek követnek. Ezt a szerző is megerősítette, majd érdekfeszítő előadásban a könyvében szereplő 25 községről megmutatott kivetítve pár értékes emlékművet, kiegészítve a fontos tudnivalókkal.

Könyvbemutató Szanyban
Könyvbemutató Szanyban Könyvbemutató Szanyban Könyvbemutató Szanyban Könyvbemutató Szanyban Könyvbemutató Szanyban Könyvbemutató Szanyban Könyvbemutató Szanyban Könyvbemutató Szanyban Könyvbemutató Szanyban Könyvbemutató Szanyban Könyvbemutató Szanyban Könyvbemutató Szanyban Könyvbemutató Szanyban Könyvbemutató Szanyban Könyvbemutató Szanyban Könyvbemutató Szanyban Könyvbemutató Szanyban Könyvbemutató Szanyban Könyvbemutató Szanyban Könyvbemutató Szanyban Könyvbemutató Szanyban Könyvbemutató Szanyban Könyvbemutató Szanyban Könyvbemutató Szanyban