Városlista
2024. június 24, hétfő - Iván

Képek | Sport

Éremosztó a Szany SE-nél.

2023-06-10 10:00:20

Szany Sportegyesülete 2023. 06. 09-én tartotta meg az elmúlt bajnoki évad labdarúgóival az elvégzett munka és eredmény kiértékelését. A rendezvényen részt vett Szany Nagyközség polgármestere Németh Gergely, a különböző korosztályú csapatok edzői, játékosai az egyesület vezetői és pár szimpatizáns is. Funtek János az egyesület elnöke beszámolt az elvégzett munkáról, értékelte a különböző korcsoportok eredményeit is megállapítva azt, hogy jó évet zárt az egyesület. A legjobb eredményt a felnőtt csapat érte el úgy, hogy a megfiatalított csapat sok szanyi labdarúgóval szerepelve a dicséretet megérdemlő második helyezést érte el.
Mindenkinek megköszönte az bajnoki évadban nyújtott hozzáállását, amely biztosítéka lehet a további fejlődésnek is.
Ezek után felkérte Németh Gergely polgármestert az érmek és a kupa átadására.
Majd előkerült és durrant a pezsgősüveg melynek tartalmával megtöltötték a kupát és elkezdődött a hosszú éjszakába nyúló jókdevű ünneplés.

Éremosztó a Szany SE-nél.
Éremosztó a Szany SE-nél. Éremosztó a Szany SE-nél. Éremosztó a Szany SE-nél. Éremosztó a Szany SE-nél. Éremosztó a Szany SE-nél. Éremosztó a Szany SE-nél. Éremosztó a Szany SE-nél. Éremosztó a Szany SE-nél. Éremosztó a Szany SE-nél. Éremosztó a Szany SE-nél. Éremosztó a Szany SE-nél. Éremosztó a Szany SE-nél. Éremosztó a Szany SE-nél. Éremosztó a Szany SE-nél. Éremosztó a Szany SE-nél. Éremosztó a Szany SE-nél. Éremosztó a Szany SE-nél. Éremosztó a Szany SE-nél. Éremosztó a Szany SE-nél. Éremosztó a Szany SE-nél. Éremosztó a Szany SE-nél. Éremosztó a Szany SE-nél. Éremosztó a Szany SE-nél. Éremosztó a Szany SE-nél.