Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Képek | Fesztivál

Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége

2024-06-22 08:55:06

A csoda szép környezetben az első program a zenés borkóstoló volt. A zenét Kónya Tibor és Damu Renáta jazz zenészek szolgáltatták.
A bor kóstolót Naár Ferenc tartotta. Sokféle bor került bemutatásra. Az egyes borok kóstoltatása előtt részletesen beszámolt az adott borral kapcsolatos szőlőültetvények gondozásáról, kezeléséről, szüretelésről hordóba kerülésről és érlelésről is. A jelenlévők sok érdekességet tudhattak meg arról, hogy mennyi munkával jár az, hogy a bor ízleléséhez eljuthassunk.
A rendezvény családias légkörben zajlott le, jókedvű beszélgetések után még a táncolás is sorra került.
A borkóstolón részt vett Németh Réka DREAMYMIRROR és SELFIE tükörrel, mellyel az emlékképet igénylő vendégekről fényképet készített, melyet azonnal ki is nyomtatott ,így az élmény emlékét is magával vihette a rendezvényen résztvevő személy.
A jól sikerült rendezvényt a mai napon (WORKSHOP, sütemény és borvásár) vélhetően még többen fogják meglátogatni.

Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége
Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége Sárzó-Park-Liget-Nyárnyitó hétvége