Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Képek | Sport

Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban.

2015-03-26 19:21:59

A helyi sportcsarnokban jelentős létszámú néző előtt kezdődött el Szalma József tizenötszörös válogatott labdarúgó által vezényelt Coerver edzés. Ő a módszer hazai nagykövete, magyarországi igazgatója.
A szanyi és rábapordányi utánpótlás korú labdarúgókkal mutatta be az Európában már több mint három évtizedes múltra visszatekintő Coerver módszert.
A módszert német sztárcsapatok és a spanyol válogatott is alkalmazta. Több híres labdarúgó, köztük Cristiano Ronaldo és Gareth Bale fejlődését is segítette.
Az edzést a környék labdarúgó csapatainak edzői, játékosai és labdarúgást kedvelő személyek is megtekintették.

Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban.
Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban. Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban. Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban. Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban. Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban. Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban. Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban. Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban. Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban. Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban. Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban. Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban. Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban. Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban. Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban. Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban. Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban. Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban. Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban. Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban. Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban. Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban. Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban. Szalma József volt válogatott labdarúgó Szanyban.