Városlista
2021. szeptember 21, kedd - Máté

Képek | Közélet

További programok a szanyi Művelődési Központban

2020-08-20 12:19:24

Az ünnepségsorozat folytatásaként a helyi Művelődési Központban Erdélyi Péter helyi festő kiállítását megnyitotta Töreki Imre. A megnyitó után a teremben Kodály-Kokas rendszer bemutatása történt az alapítvány szakembere és e helyi tanulók közreműködésével. Ezután bemutatásra került Paulini Béla -Szany búcsú című fiImje az 1930-as évekből. Ezt követte Tóth Imre által készített Szany régen és ma című filmjének bemutatása.
Németh Gergely Szany nagyközség polgármestere bemutatta Töreki Imre által készített Szanyi kincsestár című könyvét, melyről a szerző még észrevételeket közölt a résztvevőkkel, majd a megvásárolt könyvek dedikálása következett. A rendezvénysorozat a Bokréta vendéglőben zárult a vendégek és a szereplők részévételével.

További programok a szanyi Művelődési Központban
További programok a szanyi Művelődési Központban További programok a szanyi Művelődési Központban További programok a szanyi Művelődési Központban További programok a szanyi Művelődési Központban További programok a szanyi Művelődési Központban További programok a szanyi Művelődési Központban További programok a szanyi Művelődési Központban További programok a szanyi Művelődési Központban További programok a szanyi Művelődési Központban További programok a szanyi Művelődési Központban További programok a szanyi Művelődési Központban További programok a szanyi Művelődési Központban További programok a szanyi Művelődési Központban További programok a szanyi Művelődési Központban További programok a szanyi Művelődési Központban További programok a szanyi Művelődési Központban További programok a szanyi Művelődési Központban További programok a szanyi Művelődési Központban További programok a szanyi Művelődési Központban További programok a szanyi Művelődési Központban További programok a szanyi Művelődési Központban További programok a szanyi Művelődési Központban További programok a szanyi Művelődési Központban További programok a szanyi Művelődési Központban