Városlista
2022. december 8, csütörtök - Mária

Képek | Közélet

Óvodai ballagás Szanyban.

2022-06-04 09:40:31

Óvodai ballagás Szanyban.

Az ünnepség hű volt a hagyományaihoz, talán felül is múlta azt. Az óvodavezető köszöntötte a jelenlévőket, majd elkezdődött a sok esemény sorozata.
A ballagók óvodások a szanyi lakodalmast felnőttekhez hasonló hitelességgel adták elő, melyet a végén a jelenlévők vastapsa jutalmazott.
Ezután egy vetítés került sorra, melyben az elmúlt három év fényképei kaptak helyet időrendi sorrendben, hozzáillő zenével kombinálva.
Majd a búcsúzás következett a jelüket a kerek erdőt szimbolizáló táblákra felhelyezték a ballagók. Ezután a búcsúzók nyakába akasztották az Óvó nénik a ballagási tarisznyát.
A szülői munkaközösség is kifejezte köszönetét, megbecsülését az óvoda pedagógusok felé Németh Krisztina ésVincze Zoltánné személyében.
A ballagók utoljára leültek kis párnáikra, majd az utolsó mese következett számukra, melyet Kovácsné Varga Tünde óvoda vezető készített számukra. Az óvodások egy emberként hangosan reagáltak, felismerve a róluk szóló történéseket.
Majd mindenki a nagyteremben volt, sok-sok ölelés és ajándékok átadása következett. A megható ünnepségen szem nem maradt szárazon.
Végezetül az óvodások az udvaron légvárazhattak és lovagolhattak is.
Ez a ballagás csodálatosra sikerült, csak gratulálni lehet a rendezvényt megszervező valamennyi személynek.

Tóth Imre


Óvodai ballagás Szanyban.
Óvodai ballagás Szanyban. Óvodai ballagás Szanyban. Óvodai ballagás Szanyban. Óvodai ballagás Szanyban. Óvodai ballagás Szanyban. Óvodai ballagás Szanyban. Óvodai ballagás Szanyban. Óvodai ballagás Szanyban. Óvodai ballagás Szanyban. Óvodai ballagás Szanyban. Óvodai ballagás Szanyban. Óvodai ballagás Szanyban. Óvodai ballagás Szanyban. Óvodai ballagás Szanyban. Óvodai ballagás Szanyban. Óvodai ballagás Szanyban. Óvodai ballagás Szanyban. Óvodai ballagás Szanyban. Óvodai ballagás Szanyban. Óvodai ballagás Szanyban. Óvodai ballagás Szanyban. Óvodai ballagás Szanyban. Óvodai ballagás Szanyban. Óvodai ballagás Szanyban.