Városlista
2022. május 29, vasárnap - Magdolna

Képek | Kultúra

XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/

2011-09-24 23:12:58

Megrendezésre került a XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár Vitnyéd-Csermajorban, a volt Esterházy majorság területén. A rendezvénynek az Újhelyi Imre Középiskola adott helyet.

Fotóalbumunkat a könnyebb áttekinthetőség érdekében 2 részre bontottuk. Ebben a galériában a 14 óra és a 16 óra közötti időszakban készült képeket tekinthetik meg.

Kellemes nézelődést és jó szórakozást kíván az Info-Rábaköz!

XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/
XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/ XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/ XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/ XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/ XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/ XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/ XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/ XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/ XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/ XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/ XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/ XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/ XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/ XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/ XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/ XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/ XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/ XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/ XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/ XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/ XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/ XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/ XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/ XIV. Országos Sajtverseny, Sajtünnep és Sajtvásár /délután/