Blog | Gluténmentes övezet
2015. December 23. 09:18, szerda
Házi készítésű kókuszos bon-bon glutén, tej és cukormentesen
Hozzávalók egy 15 db-os szilikon formához:
- 110 gr Mester diabetikus étbevonómassza (itt kapható)
- 1 ek kókuszzsír
- kókuszreszelék
A Mester diabetkus étbevonómasza így néz ki
A csokilapokat a kókuszzsírral együtt egy kisebb edénybe tettem és takarék lángon felmelegítettem, közben többször is megkevertem. Nem szabad forralni! Miután felolvadt a csoki, egy kiskanál segítségével a szilikon formába kanalaztam és megszórtam kókuszreszelékkel..
Majd a formát hűtőbe tettem, kb 15-20 percre. Miután kivettem, a maradék csokival befedtem a kókuszos formákat..
Majd visszatettem a hűtőbe hogy megdermedjen a csoki. Kb. 1 óra múlva vettem ki őket...
Simán, gond nélkül kibillenthető a formából..
Egyszerű, gyors, nagyon finom! Igazi ajándék lehet akár karácsonyra is :)
A sütéseimhez a Mester termékeket a Mester Család biztosítja!