Blog | Gluténmentes övezet
2015. Október 27. 17:33, kedd
Mogyorós csokis bon-bon mindenmentesen
A Mester család jóvóltából alkalmam volt kipróbálni egy étbevonót, egészen pontosan ezt:
Bon-bont készítettem a következőképpen...
Hozzávalók egy 15 db-os szilikon formához:
- 100 gr Mester diabetikus étbevonómassza (itt kapható)
- 1 ek kókuszzsír
- 15 szem egész mogyoró
A csokilapokat a kókuszzsírral együtt egy kisebb edénybe tettem és takarék lángon felmelegítettem. Nem szabad forralni! Miután felolvadt a csoki, egy kiskanál segítségével a szilikon formába kanalaztam, kicsivel több mint félig töltöttem meg a mosolygós formákat :)
..majd egy-egy mogyorót nyomtam mindegyik közepébe..
..a maradék csokival pedig befedtem..
Hűtőbe tettem és néhány óra múlva már meg is kóstolhattam :)
Imádnivaló, próbáljátok ki! :)
A sütéseimhez a Mester termékeket a Mester Család biztosítja!