Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek | Belföld

2012. Június 04. 10:35, hétfő |

Szíjjártó: nyitott a kormány a jegybank függetlenséggel kapcsolatos javaslatokra

Szíjjártó Péter ma reggel a Magyar Televízióban azt mondta, hogy a magyar kormány minden olyan javaslatra nyitott, amely a magyar jegybank függetlenségét növeli.

2012. Június 04. 08:51, hétfő |

Górcső alatt a TB-rendszer

A korábbinál megbízhatóbban működik a nyugdíj- és egészségbiztosítás nyilvántartási rendszere, ugyanakkor még több területen vannak megoldásra váró feladatok.

2012. Június 04. 08:29, hétfő |

Heves zivatarok miatt több megyére másodfokú figyelmeztetést adtak ki

Másodfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a várható heves zivatarok miatt több megyére hétfőre - közölte Gaál Áron meteorológus az MTI-vel.

2012. Június 04. 07:39, hétfő |

Nemzeti összetartozás napja - Megemlékezés a trianoni békeszerződés aláírásáról

A nemzeti összetartozás napján a trianoni békeszerződés aláírásának napjára - 1920. június 4-re - emlékeznek a magyarországi helyszíneken és külhoni magyarlakta településeken.

2012. Június 04. 07:09, hétfő |

A gyenge forint hozhatja el a megváltást

Jeremy Siegel egy magyar blognak adott interjújában biztosra veszi, hogy az Európai Központi Bank rövidesen leértékeli a közös valutát, ami megakadályozhatja az euróövezet teljes szétesését.

2012. Június 04. 07:02, hétfő |

A középbirtokok, ezen belül is családi gazdaságok megerősítése a készülő földtörvény célja

Az új földtörvény társadalmi vitára bocsátott koncepciójának fő célja a családi gazdaságok dominanciáján alapuló földtulajdon-szerkezet kialakítása - mondta Kurucz Mihály, a koncepció egyik kidolgozója az MTI-nek.

2012. Június 03. 17:07, vasárnap |

Pedagógusnap - Emmi: a pedagógus életpálya-modell kiszámítható előrejutási lehetőségeket garantál

A pedagógus-életpályamodell a pedagógusoknak a jelenleginél sokkal nagyobb fizetést, kiszámítható előrejutási lehetőségeket, biztos jövőt garantál és világos minősítési rendszerről is gondoskodik