Városlista
2023. február 7, kedd - Tódor

Képek | Közélet

Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon

2011-10-08 22:41:26

Kedves ezüsthajú, aranyszívű vendégek!
Két nemes fémből kellene ötvözni e mai, de nem mindennapi ünnepi jelvényt, kezdte köszöntőjét Telekesi József Rábacsanak polgármestere.
Aranyhoz hasonlítom szerető szívüket. Az arany fénye nem halványult a sok gondtól, megpróbáltatásoktól. Életüket hol boldogan, hol fáradtan élik. Valamikor nem hitték, hogy ilyen gyors járásúak az évek, szinte suhannak egymás után. Az arany mellett az ezüst is csillan a mai napon. Ezüst hajukban a sok-sok tél ott felejtette fehérségét. Amint a természetben is van tavasz, nyár, ősz és tél, az ember életében is ez a folyamat megy végbe. Az idős kor az élet rendje, az éretté válás korszaka, életbölcsességgel, gazdag tapasztalatokkal. Kérjük a jó Istent, adjon még Önöknek sok-sok lágy, simogató tavaszt! Szívből kívánjuk, hogy továbbra is ragyogja be életüket a két nemesfém az arany és az ezüst fénye, fejezte be köszöntőjét a polgármester. Az óvodások műsora után gazdag vacsora következett, majd Rugli Béla zenész éjszakába nyúlóan szórakoztatta a vendégeket.

Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon
Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon Nyugdíjasok köszöntése Rábacsanakon