Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

Robbanás történt egy franciaországi étolajüzemben
2018. Február 17. 17:05, szombat | Külföld

Robbanás történt egy franciaországi étolajüzemben

Robbanás történt egy étolajüzemben a nyugat-franciaországi Dieppe városában, egy technikus meghalt, egy másik pedig eltűnt - közölték helyi források.

Súlyos műszaki és higiéniai hiányosságok miatt bezárattak egy főváros sütőüzemet
2018. Február 01. 09:56, csütörtök | Belföld

Súlyos műszaki és higiéniai hiányosságok miatt bezárattak egy főváros sütőüzemet

Súlyos műszaki és higiéniai hiányosságok miatt azonnali hatállyal felfüggesztette egy budapesti finom pékáru és cukrászati termék előállító üzem, a Berliner Kft. működését a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal

Éticsiga feldolgozóüzem épül Kisvárdán
2017. November 11. 05:01, szombat | Belföld

Éticsiga feldolgozóüzem épül Kisvárdán

Száz százalékban exportra fog termelni az a 6,5 milliárd forintból felépülő, élő éticsigát feldolgozó és fagyasztott tésztatermékeket gyártó üzem, amelynek alapkövét Kisvárdán tették le pénteken.

Ammónia szivárgott egy váci üzemben
2017. Október 09. 07:24, hétfő | Belföld

Ammónia szivárgott egy váci üzemben

Műszaki meghibásodás miatt ammónia szivárgott egy váci üzem kompresszorházában, egy embert könnyebb sérülésekkel kórházba szállítottak - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel vasárnap.

Robbanás történt egy győri lakatosüzemben
2017. Május 05. 09:32, péntek | Belföld

Robbanás történt egy győri lakatosüzemben

Robbanás történt egy győri lakatosüzemben péntek reggel a Koroncói úton, egy ember megsérült, a mentők kórházba vitték - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Magyarországon nyílt meg a Vredestein első egyedi kialakítású műhelye
2015. Október 21. 08:03, szerda | Belföld

Magyarországon nyílt meg a Vredestein első egyedi kialakítású műhelye

A fővárosban nyílt meg az Apollo Vredestein gumiabroncsgyártó és értékesítő cég első egyedi kialakítású flagship (zászlóshajó) műhelye, a megújult Római Gumi Centrum

2012. Május 24. 14:05, csütörtök | Belföld

Bioetanol-üzem épül Mohácson

Bioetanol-üzemet építtet az ír érdekeltségű Pannonia Ethanol Mohács Zrt. Mohácson, a mintegy 48 milliárd forintból, 2013 végére elkészülő létesítmény alapkövét szerdán rakták le a Duna-parti városban.

2012. Május 04. 07:01, péntek | Belföld

Újabb munkahelyeket teremt a Leier két milliárd forintos győri beruházása

Néhány héten belül elindul a próbagyártás a Leier kilencedik magyarországi üzemében, ahol a legmodernebb technológiával állítják elő az építkezések időtartamát jelentősen lerövidítő méretre gyártott vasbeton elemeket.

2012. Május 02. 14:05, szerda | Belföld

Támogatás borászati gépek beszerzéséhez

A 2012/2013. borpiaci évben is igényelhető vissza nem térítendő támogatás a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnál olyan új borászati gépek és technológiai berendezések vásárlására.

2012. Április 07. 07:05, szombat | Belföld

Megkezdődött a bioetanol-termelés Dunaföldváron

Elkezdte termelését a Pannon Ethanol Zrt. dunaföldvári bioetanol-üzeme, amely a tervek szerint évi 240 millió liter bioetanolt állít elő – jelentette be pénteken a társaság.

2012. Március 23. 07:13, péntek | Kék hírek

Halálos baleset az Audi-építkezésen

Halálos balesetet szenvedett egy munkás az Audi győri üzemének bővítési munkálatai során – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtök este az MTI-vel.

2012. Március 02. 07:09, péntek | Külföld

Ungvár a második legszennyezettebb város

Nyugat-Ukrajna második legszennyezettebb levegőjű városává vált Kárpátalja központja, Ungvár, amely korábban a légszennyezettségi mezőny közepe táján foglalt helyet – írta az ukrajnai zöldek pártjának honlapja.